18 mai 2024

VIDEO! Șoferul care a lovit polițistul din Răcari a fost arestat pentru următoarele 30 de zile!

racpSoselele Romaniei raman o jungla: un politist a fost tarat de masina unui sofer baut. Scena a fost surprinsa de o camera de supraveghere.

Un politist de la Rutiera, din Racari, a fost ranit in timp ce incerca sa opreasca un individ care conducea desi era beat si fara permis.

Individul nu a oprit la semn, iar in momentul in care agentul iesea din masina de serviciu, l-a acrosat. Scena a fost surprinsa de o camera de supraveghere instalata intr-o benzinarie.

Omul legii a fost ranit la brat si transportat la spital. Vinovatul a fost prins ulterior de un alt echipaj, iar astazi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Politistii din Racari au vrut sa opreasca masina pentru un control de rutina, insa, cand au vazut ca soferul nu vrea sa opreasca, au plecat in urmarirea masinii.

Fugarii au reusit sa scape de doua filtre avariind una din autospecialele de politie. Un alt echipaj a reusit sa blocheze masina fugarilor intr-o statie PECO, insa cand unul dintre agenti a deschis portiera, soferul a demarat in tromba cu agentul agatat de portiera, care s-a ales cu mana rupta.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial