28 martie 2024
VIDEO: Şoferiţa care a făcut accident după ce s-a răsturnat cu maşina şi a lovit alte două autoturisme a fost amendată cu 580 de lei

VIDEO: Şoferiţa care a făcut accident după ce s-a răsturnat cu maşina şi a lovit alte două autoturisme a fost amendată cu 580 de lei

O mașină s-a răsturnat pe un bulevard din Târgoviște după ce femeia care o conducea și-a luat privirea de la drum pentru a răspunde la telefon.

Șoferița de 45 de ani a tras brusc de volan și a lovit alte două autovehicule înainte ca mașina pe care o conducea să ajungă cu roțile în sus. Nimeni nu a fost rănit, iar femeia care a provocat accidentul s-a ales doar un atac de panică.

Şoferiţa, care venea din comuna Vulcana-Pandele, era singură în maşină şi abia apucase să parcurgă câţiva kilometri de la intrarea în Târgovişte. Pe un bulevard circulat, în apropierea unui cimitir, femeii i-a sunat telefonul. A fost îndeajuns o clipă de neatenție, cât s-a uitat pe ecran, pentru a pierde controlul maşinii.

„Mi-a sunat telefonul şi am răspuns şi nu am mai fost atentă”, a spus femeia.

Martorii spun că au rămas încremeniţi când au văzut cum autoturismul se rostogoleşte pe şosea şi loveşte alte două maşini, parcate la marginea drumului

Anamaria Liță, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa: „Persoana în cauză a fost condusă la sediul poliţiei pentru protocolarea eventimentului, fiind sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 580 de lei.”

Marius Buga, Pro TV: În urma accidentului, autoturismul a fost grav avariat. Poliţiştii au venit la faţa locului şi au deschis o anchetă. Urmează să stabilească exact la finalizarea cercetărilor din ce cauză s-a produs acest accident.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial