7 mai 2024
VIDEO! ȘOC la Poliția din Voinești! S-a predat și a mărturisit crima: “Am ucis-o”!

VIDEO! ȘOC la Poliția din Voinești! S-a predat și a mărturisit crima: “Am ucis-o”!

Atenție, urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional!

Scenele înfiorătoare s-au petrecut în apartamentul în care cei doi soți locuiau alături de fiica lor, o adolescentă cu dizabilități.

Femeia ar fi vrut să îl părăsească pe bărbat, spun vecinii. L-ar fi așteptat joi cu bagajele făcute și i-ar fi spus că și-a găsit pe altcineva. Orbit de furie, omul a pus mâna pe cuțit și a ucis-o.

Vecină„A avut unul de prin Iași. Și că i-a spus că pleacă și că el a spus că n-ar putea să trăiască fără ea și, în primul rând, ce face cu fata, că e bărbat și a povestit cumnată-sa că ar fi vrut să se omoare el înainte, ar fi vrut să sară în puț.”

Vecină: „A omorât-o pe nevastă-sa, bărbatu-său, atâta știu, atâta vă spun.”

Reporter: V-ați fi gândit că e în stare de așa ceva?

Vecină„Nu, așa ceva nu!”

Imediat după ce și-a ucis soția, bărbatul a plecat, împreună cu fiica lui, la țară, în Dâmbovița. Vecinii i-au văzut pe cei doi, însă nu au bănuit nimic.

Vecin
„Azi l-am văzut!”

Reporter: Unde l-ați văzut?

Vecin„Trecea cu fii-sa în jos. Pe amândoi i-am văzut, dar cred că după ce o omorâse pe…”

Reporter: Vi s-a părut agitat, vi s-a părut cumva, când l-ați văzut?

Vecin„Nu, nici când a trecut cu fata, cu fii-sa, nu era… Părea posomorât față de altă dată. Dar nu a gesticulat, nu nimic. El înainte și fata după el.”

Înainte să plece, bărbatul l-ar fi sunat pe fiul lui, stabilit în America, căruia i-ar fi mărturisit ce a făcut. Așa au intrat pe fir și polițiștii, care au mers la locul crimei, au spart ușa apartamentului și au găsit-o fără suflare pe femeia de 51 de ani.

Vecin„Am auzit bușitură în ușă. Zic :”Bă, ce-o fi?!” Când m-am dus, deja era toată poliția, să spargă ușa cu toporul. După aia, am auzit și eu că i-a tăiat gâtul. O iubea, într-adevăr, ei s-au luat din dragoste…”

Între timp, bărbatul a ajuns la țară, în Dâmbovița, și s-a predat poliției. A fost reținut pentru omor calificat și va fi dus vineri în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial