27 aprilie 2024
VIDEO! Se circulă bară la bară pe Valea Prahovei!

VIDEO! Se circulă bară la bară pe Valea Prahovei!

aglomeratieFiti precauti. Drumurile nationale, judetene si autostrazile sunt impanzite deja de radare.

In timp ce Romania intreaga va petrece, politistii au fost scosi in numar impresionat pe strazi. Pe unii dintre ei i-au vazut astazi cei care au stat cateva ore aglomeratia infernala de pe Valea Prahovei.

Pe drumul catre munte, nebunia a inceput pe la pranz. La intrarea in Comarnic, dar si intre Busteni si Sinaia, a fost traditionalul dezastru.

“-In vacanta de 4 zile la munte?
– Da. E aglomerat la Comarnic deja. da? pai pana ajungem noi nu o sa mai fie, suntem optimisti.”

In tot acest timp Bucurestiul este in sfarsit un oras cu sosele libere.

“Cum se circula in oras? Ca acum 15 ani, e liber, nu-mi vine sa cred.”

Daca intr-o zi obisnuita din timpul saptanii aici, pe Soseaua Stefan cel Mare, soferii stateau in colaone, iata ca acum se circula lejer pentru ca majoritatea au plecat in vacanta. Politistii insa va atrag atentia ca se pot intampla accidente si cand soseaua este libera, asa ca nu apasati pedala de acceleratie.

Ca in fiecare an, in perioada sarbatorilor de iarna, sunt foarte multi politisti pe strazi. Peste 12 mii au fost repartizati atat pe drumurile nationale cat si in orase. Toate aparatele radar, 400 la numar, sunt si ele gata sa ii prinda pe vitezomani.

Comisar sef Vasile Daniel, director adjunct Directia Rutiera : “Rugam conducatorii auto sa adapteze viteza la conditiile de trafic pentru ca sunt diferente de la o zona la alta, sa respecte semnalele agentului de politie si sa nu conduca dupa ce au consumat bauturi alcoolice.”

Numai de Craciun, 25 de mii de soferi au fost sanctionati de agentii de la rutiera pentru ca s-au grabit inutil. E bine sa stiti ca in toata aceasta perioada, traficul va fi supravegheat si din elicopterele ministerului de interne.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial