20 aprilie 2024

Video! Scene incredibile pe drumul de la Mătăsaru! Ce declaraţii năucitoare face şoferul care a băgat spaima în tot satul

driftS-au derulat scene incredibile pe un drum din comuna Matasaru! Un tanar a fost filmat la volanul bolidului sau sport in timp ce facea drifturi, ziua-n amiaza mare, aproape de trecatori.

drift1Un localnic, revoltat, l-a filmat pe soferul inconstient care, desi vedea ca este inregistrat, a continuat sa tureze masina la maxim si s-a invartit de mai multe ori intr-o intersectie, pana ce rotile au scos fum.

Filmarea a ajuns la politie, iar automobilistul dornic de prea multa adrenalina a ramas fara permis si s-a ales si cu dosar penal…

drift7FLORIN HĂLĂŞTĂUAN, martor: “Mi se pare iresponsabilitate criminala. In urma lui pot ramane raniti, morti. Asta e singurul lucru pe care mi-l doresc, sa nu se mai repete. Se putea intampla orice, mai ales ca circulau masini, pietoni…”

driftGEORGE RADU, şoferul cercetat: “Nu s-a intamplat absolut nimic, a fost un drift controlat… Ce am facut eu face, au facut si fac majoritatea tinerilor, nu sunt eu unicul caz si nu trebuie sa fiu chiar asa…”

drift2Distractia pe patru roti l-a costat scump pe sofer. Acesta este cercetat penal pentru drifturile facute pe drumul public. In plus v-a trebui sa achite o amenda de o mie de lei si a si ramas fara permis pentru urmatoarele 60 de zile.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial