3 mai 2024
VIDEO! Scadal cu bătaie la Vârfurile! “M-au bătut cu cheia metalică peste faţă!”

VIDEO! Scadal cu bătaie la Vârfurile! “M-au bătut cu cheia metalică peste faţă!”

bvarf2Un barbat de 40 de ani din Varfurile, a ajuns la spital batut crunt de doi consateni. Omul sustine ca totul a pornit de la o roata de caruta pe care o luase cu imprumut si si-o montase la caruta.

Era cu atelajul prin sat cand proprietarul rotii si cumnatul lui au vrut sa-si recupereze roata. Asa a pornit scandalul si s-a ajuns la incaierare.

bvarf1Victima povesteste ca tocmai se oprise la un magazin cand cei doi barbati au vrut sa ii demonteze roata de la caruta. Omul s-a opus ca sa nu ramana cu atelajul blocat in drum, iar asta i-a enervat la culme pe cei doi consateni ai lui.

Carutasul povesteste ca tocmai ce ii ajutase pe agresori la munca si din acest motiv folosea roata pe care era decis sa o returneze peste cateva zile.

bvarfNiciunul dintre batausi nu recunoaste agresiunea, dar victima a facut plangere si a obtinut certificat medico-legal. Barbatul a mers la postul de politie si a depus plangere impotriva celor doi indivizi.

Acum, suspectii sunt cercetati intr-un dosar penal pentru loviri si alte violente. Daca vor fi gasiti vinovati, acestia risca pana la 3 ani in spatele gratiilor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial