7 mai 2024
DERBY CU SCANDAL! Bătaie la Sala Polivalentă din Târgovişte!

DERBY CU SCANDAL! Bătaie la Sala Polivalentă din Târgovişte!

scandalbaschetUPDATE 22.30

 Atragem atenţia asupra slabei organizări a partidei! Nu e posibil ca un spectator să poată pătrunde pe parchet şi să-l lovească pe crainicul sălii! Până la urmă, cei care l-au salvat au fost membrii galeriei şi nu oamenii de ordine.

UPDATE 21.10 

S-a terminat meciul! CSM Târgovişte a fost învinsă de Sepsi Sf. Gheorghe, scor 55-66.

La finalul partidei, cele două galerii a scandat una împotriva celeilalte preţ de un sfert de oră. Momentul de final a aparţinut oaspeţilor, care au intonat imnul secuiesc, arborând mai multe steaguri. Jucătoarele şi oficialii de la Sf. Gheorghe s-au aliniat în faţa spectatorilor.

UPDATE 21.00

Suporterii de la Sf. Gheorghe s-au arătat deranjaţi de faptul că steagul secuiesc a fost călcat în picioare în mod ostentativ de crainicul sălii.

UPDATE 20.45

Atmosfera continuă să fie tensionată. Suporterii oaspeţilor au afişat steagul secuiesc şi au aruncat pe parchet cu diverse obiecte. Galeria târgovişteană scandează în replică sloganul “Afară, afară, cu ungurii din ţară”. Observatorul partidei a anunţat că va opri meciul dacă vreun spectator va mai pătrunde pe parchet.

UPDATE 20.30

Suporterii de la Sf. Gheorghe au ţinut să ne precizeze faptul că au fost incitaţi de crainicul sălii, care le-ar fi arătat semne obscene. Chiar şi observatorul partidei i-a avertizat pe organizatori în legătură cu discursul crainicului sălii, spunându-le că “este la limită”, dar şi să nu mai provoace şi să inflameze suporterii.

Spectatorii din Covasna au reclamat faptul că nu li s-a permis să pătrundă în sală decât în momentul în care s-a dat startul meciului şi nici măcar nu le-a fost asigurat accesul la toalete.

Team-managerul CSM, Marius Dobă, susţine că suporterii târgovişteni au avut parte de un tratament şi mai rău la Sf. Gheorghe.

Scene uluitoare sâmbătă seară la derby-ul dintre CSM Târgovişte şi Sepsi Sf. Gheorghe.

În momentul apariţiei galeriei vizitatoare, un spectator venit din Covasna l-a luat la şuturi şi l-a alergat prin sală pe crainicul partidei, Ionuţ Marin. Membrii galeriei “Comando Dracula” au invadat parchetul pentru a-l apăra pe jurnalist, tăbărând cu pumnii şi picioarele pe spectatorul advers. Forţele de ordine au reuşit să-l scoată cu greu din învălmăşeală, pe parchet fiind un adevărat haos.

CSM Târgovişte nu a putut face faţă derby-ului cu Sepsi Sf. Gheorghe. Campioana en-titre a fost învinsă din nou pe teren propriu, de această dată de deţinătoarea locului secund din Covasna.

Echipa sârbului Predrag Vasic a cedat la 11 puncte, scor 66-55 (15-22, 22-12, 10-22, 8-12).

Doar în sfertul secund au fost momente bune de joc, în rest doar o cursă permanentă de urmărire, fără niciun rezultat concret.

Marcatoare CSM: Donica Cosby 11, Tricia Principe 3 (1×3), Earnesia Williams 8, Tabytha Wampler 16 (1×3), Selena Kirberg 3 (1×3), Antoinette Thompson 1, Andreea Olah, Adina Pop 6, Larisa Toma 6, Raluca Alecu, Andreea Huţanu 1.

Antrenor: Predrag Vasic.

sursa – Jurnal de Dâmboviţa

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial