26 aprilie 2024
VIDEO – Ruda unui pacient bolnav COVID a spart geamurile Unităţii de Primiri Urgenţe de la Ploieşti

VIDEO – Ruda unui pacient bolnav COVID a spart geamurile Unităţii de Primiri Urgenţe de la Ploieşti

Tensiunea crește în fiecare zi în spitalele unde sunt îngrijiți bolnavii de Covid. În Ploiești, apropiațîi unui pacient au provocat un scandal monstru în Unitatea de Primiri Urgențe.

Oamenii aflaseră că ruda lor urma să fie intubată și i-au acuzat pe medici că, astfel, îi vor grăbi sfârșitul. Unul dintre ei a spart cu pumnii și cu picioarele câteva geamuri din spital.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum individul lovește cu pumnii în ușa de sticlă de la intrarea în Unitatea de Primiri Urgențe, apoi ridică piciorul și izbește geamurile de la biroul de triaj al pacienților, aflat lângă camera de gardă.

Sora pacientului a fost lăsată de personalul medical să își vadă fratele, în secția de Terapie Intensivă. După vizită, femeia și-a pierdut cumpătul.

„Fratele meu a venit într-o stare foarte bună la acest spital și ei spun că nu este bine. Vor să îl intubeze. Nu este vaccinat”, a declarat sora pacientului.

„Acum război e și cu pacienții, dar și cu aparținătorii. Primim acuzații că pacienții mor foarte repede”, a transmis dr. Amin Zahra, medic AȚI SJU Ploiești.

Marius Buga, Pro TV: „În scurt timp, la fața locului au sosit echipajele de la poliție și jandarmerie, care au reușit să potolească spiritele încinse. Cei implicați în scandal au fost duși la secție pentru audieri. Pe numele bărbatului de 42 de ani, care a provocat distrugerile în Unitatea de Primiri Urgențe a fost deschis un dosar penal.”

„A fost sancționat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și totodată i s-a întocmit dosar penal pentru distrugere”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova.

Rudele bolnavului spun că deocamdată pacientul nu a fost intubat și speră să se vindece.

sursa – Ştirile ProTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial