29 martie 2024
Video – România a vibrat la radiografia emoţionantă pe care Aspirina a făcut-o societăţii actuale

Video – România a vibrat la radiografia emoţionantă pe care Aspirina a făcut-o societăţii actuale

aspJoi, Romania a vibrat la radiografia emotionanta pe care Aspirina a facut-o societatii actuale.

Constransa de primarul Vasile sa-si vanda terenurile pe care un om politic urmeaza sa construiasca o fabrica de cauciucuri, Aspirina a fost de neclintit in fata acestei oferte, constienta fiind ca o astfel de tranzactie ar aduce o catastrofa in localitate. Momentul a fost urmarit de milioane de telespectatori, iar in mediul online a fost distribuit de mii de romani in numai 14 ore de la postare.

Joi seara, serialul Las Fierbinti a fost lider de audienta pe toate segmentele de public si a inregistrat 10.7 puncte de rating si 35.3% share pe segmentul de public comercial cu varste curpinse intre 18 si 49 de ani, in timp ce televiziunea de pe pozitia secunda avea 4 puncte de rating si 13.1% share. La nivel national, aproape 2 milioane de romani au urmarit episodul, iar in minutul de aur, de la ora 21:31, peste 2.6 milioane de telespectatori s-au emotionat la reactia dura a Aspirinei.

In doar 14 ore de la publicarea pe Facebook, momentul a atins un numar de peste 2 milioane de oameni, 1 milion de vizualizari si peste 34.000 de distribuiri, iar cifrele sunt in continua crestere. Episodul integral este disponibil gratuit pe platforma protvplus.ro.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial