27 aprilie 2024

VIDEO – Primele imagini şi declaraţii după ce au fost descoperite cadavrele celor doi fraţi din Răzvad!

mortirDescoperire sinistra, joi dimineata, intr-o gospodarie din localitatea Razvad, judetul Dambovita. Un barbat de 58 ani a fost gasit mort in podul casei sale, iar sora lui cu patru ani mai mare a fost descoperita fara suflare in dormitor, pe pat.

Deocamdata nu se stie cum au sfarsit cei doi frati si daca exista o legatura intre decese. Vecinii povestesc insa ca omul era violent si din aceasta cauza fusese parasit de nevasta. Acum locuia cu sora lui, surdo-muta, iar anchetatorii nu exclud ipoteza ca individul sa-si fi ucis sora, apoi sa-si fi luat viata.

Imediat dupa ce s-a primit apelul la 112, mai multe echipaje de politie au mers la fata locului. Criminalistii strang toate probele, iar anchetatorii ii audiaza pe martori.

Decesele au iesit la iveala joi dimineata, cand un vecin a venit sa vada ce se intampla cu prietenul lui, pe care nu il mai vazuse de patru zile.

Asa s-a descoperit ca barbatul de 58 de ani era mort in podul casei. Cand au sosit politistii pentru ancheta, au gasit-o in casa si pe sora lui. Zacea fara viata in dormitor. Vecinii spun ca omul era violent si tocmai din aceasta cauza fusese parasit si de nevasta.

Imprejurarile mortii celor doi frati vor fi lamurite de medicii legisti, dupa autopsie.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial