19 aprilie 2024
VIDEO! Primele imagini după ce a fost găsit CADAVRUL TRANŞAT al unei femei ce plutea pe râul Argeş! Martorii, în stare de ŞOC!

VIDEO! Primele imagini după ce a fost găsit CADAVRUL TRANŞAT al unei femei ce plutea pe râul Argeş! Martorii, în stare de ŞOC!

Descoperirea unei tinere transate intr-un rau din Dambovita pune in alerta criminalistii si inspaimanta o comunitate intreaga.

Cadavrul decapitat, fara maini si fara picioare al unei femei de cel mult 30 de ani a fost zarit de un martor care a dat alarma.

Investigatorii au foarte putine date certe: stiu doar ca nenorocirea s-ar fi intamplat de curand, pentru ca trupul nu era intrat inca in putrefactie.

Acum toata politia din judet este mobilizata pentru acest caz inspaimaintator.

Cel care a facut sinistra descoperire, la limita dintre judetele Dambovita si Arges, spune ca a observat un corp ciudat adus de apa in apropierea malului si oprit in niste bolovani.

A sunat rapid la 112 si pana la sosirea echipajelor, a rugat o femeie sa-l ajute sa recupereze cadavrul din rau.

“Sunt socat, nu mai pot, am vazut-o acolo in apa. Nu stiu sa fie vreo femeie disparuta prin zona”, a spus omul.

La fata locului au sosit politistii si criminalistii. Misiunea oamenilor legii este una dificila, pentru ca trebuie sa afle de unde a fost adus cadavrul si mai cu seama cine a fost capabil de o asemenea crima oribila.

Legistii si procurorii spun ca este vorba despre o femeie tanara, cu varsta intre 20 si 30 de ani si o constitutie atletica. Victima suferise operatii estetice.

Localnicii din comuna Petresti, in apropierea careia a fost gasit trupul femeii, sunt socati.

Nu-si pot explica gestul de o cruzime ingrozitoare.

Anchetatorii vor incerca sa afle mai intai cine este femeia, pe baza probelor ADN, dar si a semnelor particulare.

Ei cred ca trupul mutilat a fost adus de apa, cel mai probabil, din judetul Arges si ca victima si-a pierdut viata nu cu mult timp in urma.

Tot ei adauga ca in judetul Dambovita nu a fost anuntata disparitia niciunei femei in ultimele luni.

Anchetatorii asteapta acum ca medicii legisti sa le spuna de cate zile este moarta femeia, si care a fost cauza mortii.

Intre timp, politistii verifica lista persoanelor disparute din toata tara, ca sa vada daca se potriveste cineva cu ce se stie deocamdata despre victima.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial