10 august 2022
VIDEO! PRĂPĂD în satul Gorgota! Sătenii sunt foc şi pară după ce au rămas fără televizoare, frigidere, laptopuri şi calculatoare!

VIDEO! PRĂPĂD în satul Gorgota! Sătenii sunt foc şi pară după ce au rămas fără televizoare, frigidere, laptopuri şi calculatoare!

gorgotaUn soc de supratensiune electrica a facut prapad in satul Gorgota!

Sute de televizoare, frigidere, masini de spalat, calculatoare si laptopuri au fost distruse in doar cateva clipe. Revoltati, pagubitii au depus reclamatii la societatea de distributie a energiei electrice.

Multi se tem insa ca nu vor fi despagubiti pentru ca nu mai au actele electrocasnicelor pentru a dovedi ca sunt ale lor. Oamenii spun ca s-au speriat teribil cand au vazut cum din toate electrocasnicele iese un fum gros.

Ion Barut, pagubit: “A venit faza puternica, curent, s-au albit becurile, au busit, s-au ars televizoare, cuptor cu microunde, laptop.”

Marcela Barut
, pagubita: “Am vazut tot ars! S-a ars cuptor cu microunde, doua televizoare.

Revoltati, localnicii s-au plans deja reprezentantilor societatii de distributie a energiei electrice.

Ion Florea, pagubit: “Tensiunea prea marita si ne-a ars aparatele.”

Florica Cristea
, pagubit: “S-a ars un televizor, o combina, inca un tv in camera la maica-mea si un frigider. Trebuie sa gatim, sa mancam, sa aruncam. Doar hrana rece…”

Reprezentantii societatii de electricitate spun ca deja au primit peste o suta de reclamatii. Urmeaza ca o comisie sa analizeze atent fiecare solicitare si sa decida daca oamenii vor fi despagubiti sau nu.

Cei de la compania de electricitate si-au recunoscut vina si spun ca vor despagubi clientii care au avut de suferit din cauza supraalimentarii, dar solutionarea cererilor ar putea dura si cateva luni.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial