28 martie 2024
VIDEO! Povestea de coşmar a fetiţei ucisă de tată ca pedeapsă pentru mamă. Bărbatul îşi anunţase fapta

VIDEO! Povestea de coşmar a fetiţei ucisă de tată ca pedeapsă pentru mamă. Bărbatul îşi anunţase fapta

Parasit de iubita, pe care o calca in picioare si ii reprosa ca il inseala, a hotarat sa ii dea acesteia o lectie pentru tot restul vietii.

A furat copila si a omorat-o. Groaznic este ca a spus in public ca va face asta si chiar a fost amendat pentru agresivitate, insa nimeni nu a crezut ca este capabil sa o ucida pe cea mica.

Fara pic de demnitate, a incercat apoi sa isi ia zilele, dar nu a reusit.

Tatal a tarat-o pe biata copila pina in mijlocul unei paduri unde a omorat-o fara strop de mila dupa care a incercat sa se sinucida.

Cand l-a gasit fratele sau, inima inca ii batea. Disperat omul a chemat imediat ajutoare. Mama fetei, a ajuns intr-un suflet la dispensarul din localitate, unde au fost dusi barbatul si cea mica.

Innebunita sa afle ce s-a intamplat, tanara in varsta de 23 de ani a lovit cu pumnii in geam pana s-a umplut de sange.

Anchetatorii au aflat ca barbatul vorbea de o saptamana despre acest plan diabolic.

Ar fi aflat ca mama copilei il inseala si din acel moment s-a transformat intr-o bruta.

Acum doua zile, femeia a mers la politie si l-a reclamat pentru ca nu mai suporta bataile si amenintarile ca o va ucide pe cea mica daca il paraseste.

Individul a fost doar amendat cu 200 de lei pentru tulburarea linistii publice. Iubita lui s-a temut sa ii faca si plangere penala.

Barbatul care a semanat atata durere a fost dus la Spitalul judetean de urgenta din Targoviste, unde primeste ingrijiri.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial