1 mai 2024

VIDEO: Planul diabolic gândit de tânărul care și-a ucis fosta iubită. Voia ca apoi să se sinucidă, pentru a fi împreună în ceruri

ofie4Zi cernita, duminica, pentru parintii, fratii si prietenii fetei de 16 ani din Dambovita, care a fost ucisa cu salbaticie vineri noaptea de fostul iubit.

ofie5Oamenii nu-si mai revin din soc si spun ca tanarul era innebunit de gandul ca fata pe care a iubit-o obsesiv in ultimii trei ani l-a parasit pentru un alt baiat.

ofie2Potrivit rudelor, suspectul, acum arestat preventiv, ar fi avut un plan diabolic: a vrut sa-si omoare iubita, apoi sa se sinucida, pentru a fi amandoi, mire si mireasa, in ceruri.

Cand s-au despartit, Cristina si Geroge si-au dedicat unul altuia o melodie. Cristina a vrut sa-si uite fosta iubire dar, spun apropiatii, le spunea uneori ca se gandea la fostul ei prieten cand asculta versurile cantecului. Nu stia insa ca tanarul de 23 de ani, ros de gelozie, pusese la cale un plan diabolic.

ofie“O omoara pe ea sa fie mireasa in ceruri si sa fie si el ginere in ceruri, sa se omoare si el, asta avea de gand”, spune acum indurerata mama Cristinei.

Pentru familia sportivei ucise sunt zile desprinse parca dintr-un film de groaza.

ofie1Parintii si apropiatii Cristinei au venit sa ia trupul neinsufletit de la Serviciul de Medicina Legala. Fata va fi inmormantata in cimitirul din Fieni, acolo unde o plange intreaga comunitate.

Cristina avea planuri mari. Eleva la Clubului Sportiv Scolar din Targoviste, visa sa devina o mare handbalista.

“Era o fata frumoasa, dorea sa ajunga la echipa mare, sa joace”, explica Ioana Nichita, mama fetei ucise.

“Era visul ei, avea visuri mari, voia sa ajunga si la nationala, era ambitioasa, invata bine”, a adaugat si tatal fetei, Vasile Nichita.

ofie3Simona, sora cea mare a Cristinei, plange fara oprire. Crede si acum ca totul este un cosmar din care spera sa se trezeasca si sa-si vada din nou sora acasa, in camera lor.

“Eu dormeam cu ea in camera si ma uitam la ea ca nu am loc in camera, acum e prea mult loc… nu pot sa cred, tot nu pot sa cred ca nu mai e”, marturiseste, sfarsita de durere, sora Cristinei, Simona.

Acuzat de omor calificat, tanarul aflat acum dupa gratii risca 25 de ani de inchisoare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial