26 aprilie 2024
VIDEO – Operaţiune dramatică de salvare a unui şofer care a rămas încarcerat. O minune i-a salvat viaţa

VIDEO – Operaţiune dramatică de salvare a unui şofer care a rămas încarcerat. O minune i-a salvat viaţa

Operațiune de salvare dificilă în județul Dâmboviţa unde un șofer a rămas încarcerat după ce betoniera pe care o conducea s-a răsturnat.

Salvatorii s-au chinuit mai bine de o oră să ridice cabina, încercând ca viaţa celui prins sub fiare să nu fie pusă în primejdie.

Șoferul, în varsta de 37 de ani, venea dinspre Târgoviște și cobora o pantă spre comuna Hulubești. Într-o curbă periculoasă însă nu a mai reușit să controleze volanul și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului. La fața locului au fost mobilizate forțe impresionante de la descarcerare, SMURD, ambulanță, pompieri și poliție.

Salvatorii au încercat zeci de minute să-l elibereze pe bărbatul rămas captiv, dar fără succes. În cele din urmă, au chemat în ajutor o macara de mare tonaj, cu ajutorul căreia au ridicat puțin câte puțin cabina care apăsa pe trupul rănitului.

Unii dintre martori susțin însă că șoferului i-ar fi tăiat calea un autoturism și atunci s-ar fi răsturnat. Această ipoteză este acum cercetată de polițiști.

Martor:„A venit în curbășsi a venit o mașină. Curba prea periculoasă, nu a mai avut ce să facă”.

Plutonier adjutant Bogdan Sanda, şef Gardă Intervenţie Detaşament Găeşti: „Intervenția a fost foarte dificilă din cauza greutății autocisternei. Victima a fost prinsă între scaun, cisternă și pământ. După o perioadă îndelungată am acționat pentru descarcerare și victima a fost extrasă”.

Dr. Corina Ungureanu, medic SAJ Dâmboviţa: „Am fost chemați pentru o persoaăa conștientaă prinsă sub o betonieră. E posibil să aibă fracturi la picioare”.

Din fericire, operațiunea de salvare s-a terminat cu succes. Șoferul a fost scos în viață dintre fiarele contorsionate. El a fost preluat de echipajul de la ambulanță și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe, pentru îngrijiri și investigații.

sursa – Ştirile ProTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial