2 mai 2024
VIDEO! O femeie din Târgovişte a fost jefuită de nişte necunoscute care i-au pătruns în casă!

VIDEO! O femeie din Târgovişte a fost jefuită de nişte necunoscute care i-au pătruns în casă!

furttgvAtentie pe cine lasati in casa! O batrana in varsta de 87 de ani din Targoviste s-a trezit jefuita de trei tinere.

Femeia a fost talharita chiar in propria locuinta, dupa ce a lasat doua tinere sa-i treaca pragul, sub pretextul ca au de vanzare produse de curatenie, la promotie. In agitatia creata, o a treia persoana a intrat in casa si a inceput sa caute lucrurile de valoare. Astfel, batrana a ramas fara 20 de mii de lei.

Femeia este vaduva si era singura acasa cand cele doua tinere, cu varste intre 20 si 30 de ani, au sunat la usa si au insistat sa ii prezinte niste produse de curatenie. In acest timp, o a treia persoana a reusit sa se strecoare in casa.

Eleonora Gaiseanu, proprietara pagubita: S-a dus si a furat. Toti banii. Daca au intrat ele, ce era sa mai incui?

Vecinii nu cred ca cele trei individe au batut intamplator la usa pensionarei. Sunt convinsi ca femeile stiau foarte bine ca la ora respectiva fiica batranei este la serviciu.

Cand a venit acasa si a realizat ca mama ei a fost talharita, fiica proprietarei a sunat imediat la 112.

Politistii strang probe pentru a da de urma suspectelor. Daca vor fi prinse si gasite vinovate, pentru furt calificat, acestea risca pana la 7 ani de inchisoare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial