19 aprilie 2024
VIDEO! O casă din Vişina s-a făcut scrum! Doi fraţi au rămas sub cerul liber…

VIDEO! O casă din Vişina s-a făcut scrum! Doi fraţi au rămas sub cerul liber…

casaarsaO casa din comuna Visina a cazut prada flacarilor. Inauntru era doar proprietarul, in varsta de 30 de ani, care a scapat nevatamat.

Barbatul, care locuia acolo cu fratele sau, a pierdut insa tot in incendiu. Lucrurile sale s-au facut scrum, iar din intreaga constructie nu a mai ramas decat o ruina.

Barbatul de 30 de ani era singur acasa, cand a izbucnit focul. El a reusit sa iasa la timp din locuinta. Dar, in urma lui, flacarile au facut prapad.

Vecinii povestesc ca au vazut flacari uriase si au sunat la 112. Pompierii au venit destul de repede la fata locului, insa intre timp casa a ars in totalitate.

Fratele mai mic al barbatului, un tanar de 24 de ani, era inca la munca si a venit intr-un suflet acasa, imediat ce a primit vestea. Cei doi mai au sase frati, care sunt casatoriti si locuiesc cu familiile lor.

Vecina: “S-a facut un scurt circuit si a luat foc. Au ramas saracii pe drumuri, doi baieti amarati. Au mama, dar a plecat la sotul ei, tatal a decedat. N-are cine sa ii ajute, n-au pe nimeni.”

Pentru ca au ramas pe drumuri, cei doi barbati vor sta, deocamdata, in locuinta unei batrane, care s-a stins de curand. Amandoi muncesc cu ziua, ca sa aiba ce pune pe masa si spera acum ca vor primi sprijin sa isi poata construi un adapost pe terenul unde au avut pana aseara o casa.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial