26 aprilie 2024
Bilciureşti – A furat maşina vecinului, a dat o tură şi a parcat-o ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat!

Bilciureşti – A furat maşina vecinului, a dat o tură şi a parcat-o ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat!

furtmasasjpgBănuiţi de furtul unui autoturism, identificaţi cu operativitate de poliţişti

Ieri, 22 octombrie a.c., poliţiştii dâmboviţeni au fost sesizaţi de un tânăr de 24 de ani, din Biciureşti, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul parcat pe aleea de acces către locuinţă.

Acţionând cu operativitate, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, în colaborare cu efective de la Secţia 4 Poliţie Rurală Butimanu, au identificat principalii bănuiţi în persoanele a 3 tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani, toţi din localitatea Bilciureşti.

În sarcina acestora s-a reţinut că în noaptea de 20/21 octombrie a.c., au sustras autoturismul persoanei vătămate, profitând de faptul că acesta nu era asigurat, iar cheia se afla sub scaunul şoferului.

Pe numele acestora, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „furt calificat” şi „furt în scop de folosinţă”.

De asemenea, în sarcina tânărului de 18 ani s-a reţinut şi comiterea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, acesta fiind reţinut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat instanţei de judecată pentru a fi dispuse măsuri preventive.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial