26 aprilie 2024
VIDEO – Noi imagini şi detalii în cazul bărbatului găsit împuşcat într-o vilă din comuna Ulieşti

VIDEO – Noi imagini şi detalii în cazul bărbatului găsit împuşcat într-o vilă din comuna Ulieşti

Tragedie într-o comună din Dâmbovița! Un bărbat de 68 ani a fost găsit împușcat, cu arma de vânătoare lângă el.

Toate indiciile duc spre o sinucidere, spun polițiștii, mai ales că, povestesc apropiații, bărbatul ar fi fost în depresie şi nu s-ar fi tratat.

Scenele dramatice s-au petrecut în comuna Uliești, din Dâmbovița. Soția bărbatului era în curte când a auzit un foc de armă. Speriată, a mers la o verișoară și ea a fost cea care a sunat la 112 și a dat alarma.

Florian Leafu, prietenul bărbatuluiO împușcătură, poc, poc! Zic, ce fi? Zice: m-am săturat de viața asta. Era într-o depresie puternică.

Claudiu Vâlcu, martorAm auzit o împușcătură, o împușcătură de armă.

Bărbatul are și un fiu, la casa lui. Era inginer și a muncit toata viața într-o companie petrolieră. Toți cei din jur credeau că o duce bine. În ultima vreme era însă tot mai abătut.

Ilinca Dinescu, mătușa bărbatului împușcatNici nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat. Era un om deștept, cu scaun la cap, era școlit.

Anchetatorii încearcă acum să facă lumină în acest caz.

Imediat după ce s-a primit apelul la 112, la fața locului s-au mobilizat mai multe echipaje de la poliție.

Ana Maria Liță, purtător de cuvânt IPJ DâmbovițaPolițiștii au descoperit într-o cameră a locuinței un bărbat de 68 de ani, decedat. Acesta era deținător legal al unei arme de vânătoare.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă si au ridicat arma de vânătoare, care urmează să fie supusă unei expertize.

Sursa: StirilePROTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial