24 aprilie 2024
VIDEO! “M-au bătut, m-au ameninţat că dacă nu îi las să mă violeze, o sa ajung în râul Argeş!”

VIDEO! “M-au bătut, m-au ameninţat că dacă nu îi las să mă violeze, o sa ajung în râul Argeş!”

violt2Trei tineri din Dambovita au ajuns dupa gratii, sub acuzatia de lipsire de libertate si lovire. Impreuna cu un amic au iesit la un suc cu doua tinere de 22 de ani, iar la final, nu le-au mai dus acasa.

Una dintre fete a reusit sa sara din masina dupa ce a incasat cativa pumni, dar cealalta a ramas in mainile atacatorilor, care au batut-o pana cand au aparut oamenii legii.

Suspectii au fost arestati, iar victimele au primit ingrijiri medicale.

Cele doua tinere de 22 de ani au iesit in oras cu verisorul uneia dintre ele si inca 3 barbati, cu varste intre 17 si 28 de ani. Dupa cateva ore, cu totii s-au urcat intr-o masina, sa le conduca pe domnisoare acasa. Numai ca soferul a luat-o pe alt drum si, cand fetele au protestat, au fost batute. Una dintre ele a reusit sa scape, sarind din autovehiculul in mers.

violt1“Am tipat sa deblocheze usile. A zis “mai taci”, am zis “sar din masina”. “Nu ai cum sa sari din masina, nu opresc. Am deschis portiera si m-am aruncat din masina”, a povestit una dintre fete.

Tanara povesteste ca a avut noroc cu trecatorii care au vazut-o dupa ce s-a aruncat din masina si au sunat la 112. La fata locului au venit politistii.

Cealalta tanara a ramas in masina, unde a incasat in continuare pumni. A fost dusa pe un camp, unde a plans cu disperare sa fie lasata in pace.

“M-au batut, m-au amenintat ca daca nu ii las sa ma violeze, o sa ajung in raul Arges”, a povestit victima.

Politistii i-au prins repede pe suspecti.

violt“Fata de cei trei barbati, banuiti de comiterea infractiunilor de lipsire de libertate si lovire, instanta de judecata a dispus masura de arest preventiv pentru 30 de zile”, conform purtatorului de cuvant al IPJ Dambovita, Alexandra Niculae.

Rudele agresorilor sustin ca acestia sunt nevinovati si arata acuzator spre victime.

“Au venit doua fete, au zis sa le ia si pe ele. Una dintre ele s-a aruncat din masina. Cealalta a inceput sa tipe. Ei au baut o bere, i-au dat o palma, acum sunt acuzati de sechestrare”, a spus Lorica Mangeac, mama unuia dintre suspecti.

Tinerele au primit ingrijiri medicale la spitalul din Gaesti, apoi au fost lasate sa plece acasa. Atacatorii lor ar putea sa petreaca 10 ani dupa gratii, daca vor fi gasiti vinovati.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial