26 aprilie 2024

VIDEO! Imaginile tragediei de la Bâldana – Un tirist, de 54 de ani, a sfârșit groaznic

www.mariusbuga.ro_images_sml1Doua TIR-uri s-au ciocnit violent sambata dimineata pe Drumul National 71, ce leaga Bucuresti de Targoviste, in localitatea Baldana.

Unul dintre soferi a intrat inexplicabil pe contrasens, a lovit cu putere remorca altui mastodont si a murit pe loc. Celalalt conducator auto a scapat doar cu sperietura.

Soferul care a intrat pe contrasens venea dinspre Targoviste si se indrepta spre Capitala si avea remorca incarcata cu poliestiren. Celalalt TIR ducea fructe si alte produse alimentare la un supermarket din Targoviste.

Pe toata durata cercetarilor, traficul a fost blocat in zona pe ambele sensuri, iar circulatia a fost deviata pe DN 7.

Politistii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa si urmeaza sa stabileasca din ce cauza s-a produs accidentul.

Soferul unui TIR, in varsta de 54 de ani, a murit dupa ce a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens, intr-o curba, izbindu-se de remorca unui alt tir.

Celalalt sofer transporta fructe si marfa pentru un supermarket din Targoviste. In urma impactului, incarcatura s-a rasturnat pe asfalt.

Victima a ramas incarcerata in cabina si a fost nevoie de interventia celor de la descarcerare pentru a fi scoasa dintre fiare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial