3 mai 2024

VIDEO: Imaginile surprinse imediat după tragedia din micro 6. Ultimele rânduri scrise de tânăr înainte să se arunce de la fereastră

aruUn tanar de 22 de ani din Targoviste a murit sambata in bratele medicilor, dupa ce s-a prabusit de la etajul 7 al blocului in care locuia cu familia.

Si mai trist este ca, de cateva zile, baiatul isi posta gandurile negre pe un site de socializare, insa apropiatii nu au inteles ce se intampla cu el. E posibil, cred anchetatorii, sa fi fost drogat atunci cand a cazut de la inaltime.

Incidentul a avut loc in jurul pranzului, din cate se pare in urma unor certuri pe care tanarul le-a avut cu mama sa.

Oamenii au sunat imediat la 112, iar o ambulanta l-a preluat pe tanar. Avea multiple fracturi si leziuni interne. Intre timp, cei ramasi in urma incearca sa isi dea seama ce s-a intamplat.

“Aseara am fost cu el in oras, nu spunea nimic, era fericit, nu spunea nimic sa moara”, a declarat un prieten.

Intr-una din ultimele postari pe un site de socializare, tanarul a dat mai multe semne ca poarta o suferinta in suflet, dar prietenii nu au inteles mesajul.

“Nimic nu ma mai sperie / Si mor, am dintii stransi / Privirea rece, pentru ca / Aveti sufletul gol / Nu mai exista sentimente… / Si doar false zambete”

Cazul a fost preluat de politisti, care cerceteaza si ipoteza potrivit careia consumul de droguri l-ar fi impins pe tanar sa-si ia zilele. Agentii asteapta rezultatul autopsiei, inainte sa se pronunte.
 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial