27 aprilie 2024

VIDEO! Imaginile surprinse IMEDIAT după ce poliţistul din Capitală a murit electrocutat la pescuit!

brosFinal pe cat de dramatic, pe atat de stupid, pentru un agent sef de la Politia Capitalei, care a murit electrocutat.

Barbatul, in varsta de 47 de ani, era in timpul liber, la pescuit, intr-o localitate din Dambovita. Se pare ca a facut greseala sa mearga spre balta cu undita ridicata, iar lanseta a atins firele de inalta tensiune. 20 de mii de volti i-au strapuns trupul si l-au lasat inert.

Tragedia s-a petrecut in localitatea Brosteni. Omul planuia sa pescuiasca pe raul Neajlov, in apropierea unei balastiere. A facut insa o greseala elementara si a tinut undita prea sus. Batul de carbon, foarte lung, a atins firele de inalta tensiune.

Seful balastierei a fost cel care a sunat la 112 si a chemat la fata locului echipajele de interventie. Medicii au incercat sa-l resusiciteze pe barbat zeci de minute, insa, din pacate, eforturile lor au fost in zadar.

Ion Marin martor: “Fiind de carbon, trece curentul prin ea, asta e. Omul n-a fost atent, trebuia sa intre pe partea cealalta, nu stiu ce a cautat pe aici, ca nu avea ce sa caute pe aici.

Criminalisii au ajuns de urgenta in locul in care a murit colegul lor si au luat probe. Agentul sef era casatorit si avea o fata.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial