2 mai 2024

Răspunde cineva? Cine a incendiat câmpul de la Mija? Doi oameni răniţi, şase maşini, grav avariate

car7Două persoane au fost rănite şi şase maşini au fost avariate după un carambol produs pe Drumul Naţional 72, între Târgovişte şi Ploieşti.

car1Totul s-a întâmplat din cauza unui nor de fum gros adus de vânt de pe câmpul din apropiere, care a fost incendiat şi lăsat nesupravegheat. Pompierii s-au chinuit ore bune să stingă flăcările.

car5Accidentul s-a produs în dreptul localităţii Mija. La un moment dat, pentru că vizibilitatea era redusă din cauza fumului gros venit de pe câmp, unul dintre şoferi se pare că pur şi simplu s-a oprit. Ceilalţi şoferi, aflaţi în spate, au frânat brusc dar nu au putut evita impactul.

car8,,Am intrat unul într-altul, a fost fum, nu se vedea. Ardea şi nu se vedea la doi metri. Dacă nu opreau ăia din faţă nu se întâmpla, mergeau uşor, dar a oprit unul din faţă şi a intrat unul în altul”.

car4Omul a scăpat doar cu răni uşoare, însă soţia lui a fost rănită mai grav şi a fost transportată la Spitalul Judeţean din Târgovişte. Ceilalţi şoferi spun că s-au trezit pur şi simplu în norul de fum gros.

car6Salvatorii sosiţi la faţa locului s-au luptat mai bine de câteva ore cu flăcările. Din cauza rafalelor puternice, flăcarile s-au răspândit cu repeziciune şi aprind noi focare la marginea Drumului Naţional 72

Pcarompierii spun că au fost chemaţi la peste 30 de incendii de vegetaţie zilnic, în localităţile din judeţul Dâmboviţa. Dacă cei care au dat foc vor fi prisi risca amenzi de 1500 de lei.

car3Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial