23 aprilie 2024
VIDEO! Femeie din Târgovişte, la un pas de moarte după ce un incendiu a izbucnit în locuinţă! Un necunoscut a fost salvatorul ei

VIDEO! Femeie din Târgovişte, la un pas de moarte după ce un incendiu a izbucnit în locuinţă! Un necunoscut a fost salvatorul ei

incetReactia prompta a unui necunoscut a facut diferenta intre viata si moarte, pentru o femeie de 83 de ani din Targoviste. Singura si bolnava, batrana s-a intoxicat cu monoxid de carbon, dupa ce in apartamentul ei a izbucnit un incendiu.

incet4Un trecator a observat insa fumul gros ce iesea pe fereastra si a sunat repede la 112, inainte sa fie prea tarziu pentru biata proprietara.

Pensionara, care sufera de Alzheimer si este vaduva, locuieste singura intr-un apartament situat in centrul orasului Targoviste.

incet3Un trecator a vazut fumul gros si a alertat de indata salvatorii la 112. Un echipaj de la ambulanta Dambovita a venit la fata locului si a preluat-o pe femeie. Aceasta era intoxicata cu monoxid de carbon si avea arsuri pe fata si pe maini.

Pompierii au intervenit rapid si au reusit sa stinga incendiul care cuprinsese dormitorul apartamentului.

incet1Batrana a fost transportata initial la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste. Dar, din cauza complicatiilor aparute, medici au decis sa o transfere la Spitalul de Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri din Capitala.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial