29 martie 2024
Video EXCLUSIV! Superbele K-9 Angels au venit să lupte pentru binele maidanezilor de la Târgovişte!

Video EXCLUSIV! Superbele K-9 Angels au venit să lupte pentru binele maidanezilor de la Târgovişte!

angelsInspirate de modelul Brigitte Bardot, trei reprezentante ale unei organizatii umanitare din Marea Britanie au venit la Targoviste ca sa lupte pentru cauza cainilor fara stapan.

Cunoscute in intreaga lume drept K-9 Angels iubitoarele de animale strang fonduri si incearca sa-i sensibilizeze pe oameni explicandu-le ca maidanezii nu ar trebui ucisi, ci adoptati.

Victoria, un cunoscut fotomodel si prietenele ei au venit din Anglia cu bani pentru hrana si tratamentul maidanezilor.

angels2“Iubesc cainii mai mult ca viata mea, vrem sa-i ajutam, sa le explicam oamenilor, sa-i educam, sa facem o schimbare”, spune Victoria Eisermann.

Prietena Victoriei, Pola, este cantareata. Impreuna, in urma cu doi ani, au pus bazele fundatiei K-9 Angels.

“Cred ca ei, cainii, sunt ingerii mei! Iti dau dragoste neconditionata, daca ii tratezi cu dragoste iti dau ce nu ti ofera niciun om, te iubesc pur si simplu, nu pentru banii, masina, hainele tale!”, marturisea Pola.

Frumoasele de la K 9 Angels au fost chemate la Targoviste de presedinta Asociatiei Sufletel, care a ridicat la marginea orasului un adapost.

angels1Primarul orasului, Gabriel Boriga, a mers cu ele la adapostul de caini si le-a dat asigurari ca municipalitatea trateaza maidanezii asa cum e normal.

“Demaram o noua viziune despre cum sa rezolvam problema cainilor fara stapan. Intr-un termen de un an, un an si jumatate, problema va fi rezolvata prin sterilizare, prin microcipare, prin adoptii. Incercam sa evitam la maxim eutanasirea cainilor”, a declarat primarul Gabriel Boriga.

Englezoaicele au fost impresionate de cainii batrani si bolnavi, dar si de o catelusa care abia fatase.

Fetele de 9 Angels spun ca au deja acasa caini infiati din Romania si ii incurajeaza si pe alti occidentali sa le urmeze exemplul.

 

 

 

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial