4 mai 2024

VIDEO! Ei sunt eroii de la Dragodana! Au sărit imediat în apă ca să-i salveze pe oamenii captivi în maşina răsturnată în pârâu!

accd2Sarbatorile pascale s-au incheiat la spital pentru doi soti din Vaslui. Pe DN 72, la Dragodana, femeia a pierdut controlul asupra volanului, iar masina s-a rasturnat intr-un parau.

Soferita si sotul ei, pasager pe locul din dreapta, au ramas captivi in autoturism. Localnicii s-au mobilizat si i-au ajutat pana la venirea salvatorilor.

Cei doi soti mergeau spre casa dupa ce au petrecut Pastele la rude, in Craiova. Intr-o curba, soferita, in varsta de 66 de ani, nu a mai putut stapani masina si s-a izbit de stalpii de beton de pe marginea drumului, apoi a ajuns cu autoturismul in apa.

Din fericire, cativa localnici treceau prin zona si s-au grabit sa dea o mana de ajutor.

“Mureau in masina. Am sarit in apa. Tipa in disperare: Ajutor! Ajutor! Am sarit cu trei prieteni si i-am scos din apa, respira un pic, l-am scos pe mal si respira.”

“Am incercat sa dam masina pe roti, n-am putut. Am deschis usa, i-am scos centura si l-am tras pe barbat de acolo.”

Martorii au sunat la 112, iar la fata locului au venit doua echipaje de la Ambulanta Dambovita. Cei doi raniti au fost transportati la spitalul din Gaesti. Femeia este in afara pericolului, dar sotul ei este in stare grava, iar medicii au decis sa fie trasferat la Spitalul Judetean din Targoviste.

Femeia a primit ingrijiri medicale si nu a ramas internata.

Politistii au deschis pe numele soferitei un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si continua cercetarile.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial