26 aprilie 2024
VIDEO – Dispariţia misterioasă a unui bărbat din Târgovişte. L-aţi văzut?

VIDEO – Dispariţia misterioasă a unui bărbat din Târgovişte. L-aţi văzut?

Un bărbat de 61 de ani din Târgoviște parcă a intrat în pământ. Omul, care este de negăsit de mai bine de o săptămână, a fost dat în urmărire națională.

Valentin Stoica este necăsătorit și nu are copii. Locuieşte cu sora lui într-un apartament din Târgoviște şi lucrează, ca mecanic, la firma vărului său. Omul a fost văzut pentru ultima oară acum opt zile, când s-a învoit de la muncă pentru un control medical. Potrivit apropiaților, a trecut pe acasă, a mers la clinică, apoi a dispărut.

Mariana Stoica, sora bărbatului dispărut: “Era foarte trist, l-a afectat foarte, foarte mult, moartea mamei mele, deci asta fiind acum 5 ani.”

Adrian Tabacu, şeful bărbatului dispărut: “Cred că mai avea din când în când uşoare stări de depresie, care probabil că i s-au accentuat, într-adevăr, după moartea mătuşei mele, mamei lui şi după pandemie, că în pandemie când a fost perioada de izolare a stat două, trei luni acasă, fiind singur”.

Bărbatul are aproximativ 1,55 metri înălțime, 70 de kilograme, ochi căprui, calviție și poartă ochelari. În momentul dispariției era îmbrăcat cu pantaloni și tricou bleumarin, avea încălțări de culoare închisă, iar pe cap, o șapcă albă.

Marius Buga, Pro TV: “Îngrijorat, un apropiat de-al bărbatului a sunat la 112 şi a anunţat dispariţia. Imediat, poliţiştii au început cercetările. Cine îl vede sau poate da relaţii despre el este rugat să sune la 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie”.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial