1 mai 2024
VIDEO: Detalii exclusive din ancheta MĂCELARULUI: A omorât-o pe Iuliana Neblea la aproape 10 kilometri de casa ei, la intrare în comuna Valea Mare!

VIDEO: Detalii exclusive din ancheta MĂCELARULUI: A omorât-o pe Iuliana Neblea la aproape 10 kilometri de casa ei, la intrare în comuna Valea Mare!

Florin Manzararu, barbatul din Arges acuzat ca a ucis-o pe Iuliana Neblea, pe care a luat-o cu o masina la ocazie, a refacut marti, alaturi de anchetatori, filmul oribilei crime.

Individul a povestit fiecare moment din teribila noapte de 24 mai si a sustinut, cu cinism, ca victima a fost de acord sa intretina relatii intime cu el. Totul s-a petrecut la marginea drumului national 7, la intrare in comuna Valea Mare, acolo unde i-a luat viata.

Furios ca ar fi inceput sa tipe, a asfixiat-o, dupa care a dus-o in apartamentul sau, din Topoloveni.

Fragmente din trupul Iulianei Neblea au fost gasite pe rand, dupa cercetari de amploare.

Manzararu le-a aratat anchetatorilor unde a intalnit-o pe Iuliana Neblea in seara fatala.

Ea era in fata liceului Ion Mihalache, din Topoloveni. De altfel, imaginile surprinse in aceasta zona de camerele de supraveghere i-au ajutat pe procurori sa-l prinda pe suspect, dupa cinci zile de cautari.

“El zice ca nu a fost vorba de viol. A constatat ca e moarta si a luat hotararea de a o sectiona”, spune Marius Iacob, procurorul care se ocupa de acest caz.

Procurorul Marius Iacob estimeaza ca ancheta va dura cel putin doua luni. Deocamdata, asteapta rezultatul expertizelor ADN.

Slabit si vizibil obosit, Manzararu a ajuns la concluzia ca trebuie sa coopereze, totusi, cu anchetatorii, desi in ziua arestarii a refuzat categoric acest lucru.

“Si-a recunoaste fapta, mai sunt unele elemente pe care trebuie sa le lamurim. Au fost si intrebari la care nu ne-a raspuns”, spune Viorel Vasile, seful Directiei de Investigatii Criminale IGPR.

Trecatorii care s-au aflat marti pe strada principala din Topoloveni si au asistat la o parte din reconstituire i-au aruncat suspectului vorbe grele.

“Ai lasat femeia nenorocita, dobitocule! Nenorocitule, un copil si femeia in pamant”, i-a strigat o martora.

Saptamana viitoare, Manzararu va fi transferat la Spitalul Penitenciar Jilava pentru o expertiza psihiatrica.

Daca va fi gasit responsabil, pentru omor deosebit de grav si profanare de cadavre el risca inchisoarea pe viata.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial