27 aprilie 2024
VIDEO! Descoperirea care l-a înfiorat pe un localnic din Târgovişte, lângă o benzinarie. “A rupt-o la fugă!”

VIDEO! Descoperirea care l-a înfiorat pe un localnic din Târgovişte, lângă o benzinarie. “A rupt-o la fugă!”

mortt1Descoperire trista luni dimineata, la marginea orasului Targoviste. Un om al strazii a fost gasit fara suflare, pe un camp, in apropierea unei benzinarii. Cel mai probabil, spun anchetatorii, a murit de frig.

Se pare ca bietul om isi petrecea noptile afara, sub un pod, iar duminica noaptea inima i-a cedat. Cei de la ambulanta, chemati la fata locului, n-au mai putut decat sa constate decesul.

Un trecator a fost cel care a vazut trupul fara viata si a sunat la 112. La fata locului venit un echipaj de la Ambulanta Dambovita care nu l-a mai preluat pe barbat pentru ca era decedat.

morttTanarul care a vazut cadavrul s-a speriat cumplit, povestesc cativa martori.

Aurel Brezeanu, martor: “Am vazut ca fuge, l-am intrebat-ce e cu tine de fugi asa disperat? E un om mort acolo. A rupt-o la fuga. Sunati, ma, la 112.”

Localnicii spun ca stiau ca barbatul nu avea unde sa stea si isi petrecea noptile afara, sub un pod de la marginea orasului Targoviste.

Adrian Marina, localnic: “Acolo isi facea veacul, sub pod. Dimineata cand treceam la serviciu, iesea de acolo mereu.”

Echipajul de la ambulanta care a venit la fata locului spune ca, probabil, moartea omului a fost cauzata de frigul de peste noapte.

mortt2Claudiu Dumitrescu, managerul Serviciului de Ambulanta Dambovita: “Pacientul a fost gasit decedat, nu s-au mai impus manevre de resuscitare. Posibila cauza este hipotermia.”

Politistii au dechis un dosar penal.

Adelina Torcica, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita: “Din primele verficari, cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenta. In cauza, a fost intocmit un dosar penal pentru a clarifica toata imprejurarile in care a survenit decesul persoanei.”

Trupul fara viata a fost dus la serviciul de medicina legala, pentru necropsie.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial