8 mai 2024
VIDEO – Descoperire șocantă într-un hotel din Târgoviște. O turistă s-ar fi sinucis în baia unei camere pe care o închiriase

VIDEO – Descoperire șocantă într-un hotel din Târgoviște. O turistă s-ar fi sinucis în baia unei camere pe care o închiriase

Descoperire şocantă, miercuri după-amiază, într-un hotel din centrul oraşului Târgovişte, în judeţul Dâmboviţa. O turistă în vârstă de 70 de ani a fost găsită fără viaţă, în baia camerei unde se cazase în urmă cu două zile.

Camerista a intrat la bănuieli după ce turista nu a mai răspuns ore întregi nici la telefon, nici la uşă, iar din interior se auzea cum curge apa încontinuu la baie. Angajata şi-a chemat un coleg în ajutor şi așa au descoperit decesul.

Turista era de fel din localitatea Bezdead, județul Dâmbovița. La începutul acestei săptămâni, a venit la recepţia hotelului şi a cerut o cameră single, pentru două zile. Miercuri urma să elibereze camera, dar deşi se făcuse prânzul nu ieşise şi nici nu anunţase că ar vrea să prelungească șederea. Recepţionera a sunat de mai multe ori în camera ei.

Femeia nu a mai răspuns, iar angajaţii hotelului au realizat că s-a întâmplat ceva. Au pătruns în interior şi au găsit-o fără suflare. Au sunat la 112, iar aici au sosit poliţiştii şi cei de la ambulanţă, care au constatat decesul.

Nicolae Pleșa, angajat hotel: „Era uşa la baie închisă, a deschis camerista baia, a văzut-o, a fugit. Eu am atins-o puţin cu o mână, să vad dacă e… era clar că nu mai e, era vânătă, ţapănă, am oprit apa”.

Din primele indicii, femeia s-ar fi sinucis. Trupul fără viaţă a fost dus la serviciul de medicină legală, unde medicii legişti urmează să facă necropsia şi să stabilească exact ce i-a provocat decesul.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările.

Sursa: StirilePROTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial