6 mai 2024
VIDEO! Deputatul Ion Stan are RESTRICŢIE de a părăsi ţara!

VIDEO! Deputatul Ion Stan are RESTRICŢIE de a părăsi ţara!

Ziua si acuzatiile pentru deputatul Ion Stan. Procurorii anticoruptie l-au informat vineri oficial ca au extins ancheta impotriva sa, la numai cateva ore dupa ce il pusesera sub acuzare.

Stan este suspectat de trafic de influenta, iar procurorii DNA i-au impus restrictia de a parasi tara pentru 30 de zile.

Vicepresedinte al comisiei parlamentare de control al activitatii SRI, dar si presedintele organizatiei PSD Dambovita, deputatul Ion Stan a revenit vineri la sediul DNA, asa cum a promis joi seara, dupa ce a fost pus sub invinuire.

Procurorii sustin ca: “In perioada mai-iunie 2009, invinuitul Stan Ion a pretins si a primit, in mod indirect, in beneficiul formatiunii politice din care face parte, de la acelasi denuntator, produse pentru campania electorala in valoare de 100.000 euro, lasandu-l pe acesta sa creada ca are influenta asupra unor primari, pentru a determina incheierea unor contracte de primarii cu firme controlate direct sau indirect de catre denuntator” – Sursa: Biroul de Presa al DNA.

Asta dupa ce, afirma acuzatorii, ar fi primit si 60.000 de lei, dintr-un total de 130.000 solicitati pentru campania electorala.

La iesirea din DNA, Stan a declarat ca va discuta luni cu colegii sai de partid despre dosar si acuzatii, dar a precizat ca nu va demisiona din Parlament.

Deputatul Ion Stan are o vila impresionanta in Targoviste, situata in apropierea Parchetului Dambovita, in vecinatatea strazii Justitiei. Proprietatea este protejata de ochii curiosilor cu un gard inalt.

Vecinii parlamentarului au numai cuvinte de lauda.

Parlamentarul PSD mai are trecuta in declaratia de avere si o alta vila, in localitatea Branesti. Este o mostenire a soacrei deputatului, pe care el a modernizat-o. Ion Stan a mai scris in declaratia de avere ca mai are un apartament in Costinesti si cateva terenuri.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial