5 mai 2024

VIDEO DE SENZAȚIE! Tiganii dintr-o localitate din Dâmbovița se plâng la Poliție că iau bătaie de la soții: “I-am dat cu oala în cap, să fie bun!”

batuti2Romii din localitatea Balteni, judetul Dambovita, sunt foc si para pe consoartele lor. De la un timp, pirandele s-au emancipat si, spun acestia, au inceput sa-i bata.

Femeiele povestesc cu seninatate ca isi mai altoiesc barbatii daca acestia sunt neascultatori. Si, in timp ce unii dintre ei nu pun la suflet si ajung sa-si ierte nevestele, altii s-au plans deja politiei.

Doamna Verginica e in atentia tuturor dupa ce i-a aplicat o corectie cu cratita sotului pentru ca bause si incepuse sa ii vorbeasca urat.

batutiVerginica Argintaru, sotia reclamata: “Cu ce ti-am dat in cap? Cu ce te-am omorat? Cu oala i-am dat. Ca ma omoara el pe mine…”

Vecinele nu o condamna insa pentru gestul facut, pentru ca, spun ele, au simtit pe pielea lor ce inseamna traiul greu alaturi de un barbat neascultator.

Nu e potoliti, la locul lor, merita o bataie de la femei” – spune o tiganca.

batuti1Reporter: Si dumneavoastra v-ati batut sotul?
Femeie: Da! L-am batut sa fie mai bun!

Barbatii recunosc fara rusine ca au ajuns sa fie batuti de neveste si chiar si-asa tot le iubesc si vor sa ramana alaturi de ele.

Reporter: V-a batut, asa e?
BarbatDa, m-a batut. Numai cu scandura de la pat!

Un alt barbat marturiseste ca sotia il bate cu… nicovala. Sotia a gasit si scuza: “Pai daca umbla dupa femeia altuia, cum sa nu-l bat?”

Sunt insa si roluri diferite

Dar, lasand gluma la o parte, ultima bataie dintre Verginica si sotul ei nu s-a incheiat tocmai amiabil. Barbatul spune ca a ajuns la limita rabdarii, asa ca a mers la politie si si-a reclamat sotia. Acum, anchetatorii o cerceteaza pe femeie pentru lovire si alte violente. Daca va fi gasita vinovata, ea ar putea sta pana la doi ani in spatele gratiilor sau s-ar putea alege cu o amenda.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial