28 martie 2024
Trei oameni au murit, iar un al patrulea este resuscitat, după un impact violent între o mașină și un tir încărcat cu butelii de oxigen

Trei oameni au murit, iar un al patrulea este resuscitat, după un impact violent între o mașină și un tir încărcat cu butelii de oxigen

Trei persoane au murit, iar o a patra este resuscitată, luni, în urma coliziunii produse pe DN 7, în zona localităţii argeşene Dumbrăveni, între două autoturisme şi un autocamion încărcat cu butelii de oxigen.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că pe DN 7, între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea, a avut loc o coliziune între două autoturisme şi un autotren, soldată cu trei persoane decedate şi una grav rănită.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş precizează că autocamionul este încărcat cu tuburi de oxigen, o parte dintre acestea ajungând pe partea carosabilă. Agenţii Serviciului Rutier Argeş asigură un perimetru de siguranţă, pentru intervenţia pompierilor.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, la locul accidentului au intervenit pompierii cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un echipaj de terapie intensivă mobilă, o autospecială cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

DN 7 a fost blocat, traficul rutier între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea fiind deviat prin Curtea de Argeş, pe DN 7C şi DN 73C.

sursa – Agerpres

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial