2 mai 2024
VIDEO: Cunoscutul om de radio Paul Grigoriu a fost găsit mort în locuinţa sa din Buciumeni, judeţul Dâmboviţa

VIDEO: Cunoscutul om de radio Paul Grigoriu a fost găsit mort în locuinţa sa din Buciumeni, judeţul Dâmboviţa

paulgCunoscutul om de radio Paul Grigoriu s-a stins din viata la varsta de 70 de ani. El a fost gasit vineri seara fara suflare in locuinta sa din Buciumeni, judetul Dambovita, unde s-a retras de cand s-a pensionat.

Isi botezase noua casa de la tara “Sensul vietii” si iubea atat de mult locul, incat rar mai venea la Bucuresti.

Nu avea nici telefon mobil pentru ca, spunea el, nu-i placea sa poata fi cautat oricand, de oricine, si avea senzatia ca, daca ar avea unul, s-ar simti… tinut in lesa.

Cunoscutul om de radio s-a stins in urma cu mai bine de 24 de ore, spun martorii care au venit sa vada ce se intampla de nu a mai iesit afara. Un vecin a fost cel care i-a batut la poarta.

Martor: “Am venit si n-am putut sa intru ca era blocata pe interior, am sarit gardul cu inca un vecin si l-am gasit picat in bucatarie.”

Cand l-au vazut prabusit pe podea, au sunat imediat la 112. Dar pentru Paul Grigoriu nu s-a mai putut face nimic.

Vecin: “Pentru mine a fost ca un parinte, m-a ajutat in mai multe probleme, cand am auzit nu mi venea sa cred. M-a afectat mult de tot.”

Paul Grigoriu a lucrat timp de 4 decenii in radioul public, unde, pentru o buna perioada de timp, a realizat matinalul. Avea o voce inconfundabila, iar in urma cu sapte ani s-a pensionat si s-a retras in satul Buciumeni, in judetul Dambovita, la aproape o suta de kilometri de Bucuresti.

Martor: “De cand a iesit la pensie aici ii placea sa locuiasca, de foarte putine ori mergea la Bucuresti, se simtea foarte bine, dorinta dansului a fost ca dupa ce o pleca dintre noi sa fie inmormantat aici.”

Trupul fara viata a fost dus la serviciul de medicina legala pentru necropsie. Potrivit primelor informatii, moartea nu a fost una violenta. Cel mai probabail, din cauza unui stop cardiac, inima omului de radio a incetat sa mai bata.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial