4 mai 2024
TRAGEDIE, noaptea trecută, la Ibrianu, în Corneşti! O femeie, de 40 de ani, găsită fără suflare în baie! VIDEO

TRAGEDIE, noaptea trecută, la Ibrianu, în Corneşti! O femeie, de 40 de ani, găsită fără suflare în baie! VIDEO

61843832Tragedie duminica noapte, in judetul Dambovita, unde o femeie in varsta de 40 de ani a fost gasita fara viata in baia casei. Fiul cel mic al victimei si-a descoperit mama prabusita in cada si a dat alarma.

In ciuda eforturilor, nici sotul si nici medicii nu au mai reusit sa o salveze. Din primele investigatii reiese ca femeia a murit intoxicata.

Femeia era casatorita si locuia in satul Ibrianu din judetul Dambovita cu sotul si cu cei doi baieti ai lor, de 15, respectiv 18 ani, dar si cu socrii. Duminica seara l-a rugat pe barbat sa o ajute sa isi vopseasca parul. Apoi, ea a mai ramas in baie. Dupa mai bine de 15 minute, fiul cel mic a batut insistent la usa, iar cand a vazut ca mama nu ii raspunde, a intrat sa vada ce s-a intamplat.

Ioana Oprea, soacra victimei: “A ramas in baie, ca sa isi faca baie. Si dupa catva timp l-am auzit pe baiatul mai mic, Alexandru, striga la usa la baie: ‘mami, mami!’ Cand s-a dus, copilul a zis, mami e lesinata in baie!”

Sotul victimei a incercat disperat sa o readuca in simtiri.

Imediat cum si-au dat seama de tragedie, rudele au sunat la 112, iar la fata locului a venit un echipaj de la ambulanta. Din pacate, insa, era prea tarziu. Femeia decedase deja.

Rudele nu inteleg cum s-a ajuns la o asemenea nenorocire, mai ales ca geamul de la baie era deschis. Se simtea insa un miros intepator, asa ca este posibil ca gazele de la instalatia folosita pentru a incalzi apa sa fi inundat incaperea, spun oamenii.

Elena Ciortan, vecina: “Zice ca a avut geamul deschis… Copilul ar fi vrut sa se duca la baie si ea nu mai iesea. Si a dat de ea inghesuita in cada.”

Trupul fara viata a fost dus la serviciul de medicina legala, unde medicii, in urma autopsiei, vor stabili cauza mortii. In acest caz a fost deschis un dosar penal pentru moarte suspecta.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial