29 martie 2024
VIDEO – Cum s-a ajuns la crima din Ghineşti: “I-a picat pe el că îi fură curent”

VIDEO – Cum s-a ajuns la crima din Ghineşti: “I-a picat pe el că îi fură curent”

Nervos că un branșament ilegal al unui vecin i-ar fi încărcat factura la curent, un bărbat de 60 de ani din Ghinești, Dâmbovița, a ajuns să comită o crimă.

Chiar el a anunțat autoritățile că și-a omorât vecinul. Polițiștii și medicii de pe ambulanță au găsit victima, de 64 de ani, înjunghiată și fără suflare.

„Singur, s-a predat singur. Nu l-am crezut, a venit și ne-a spus și nouă, acasă, ne-a spus, uite ce am făcut, nu l-am crezut! Am zis că nu e adevărat!” spune cumnata suspectului.

Bărbatul acuzat de crimă locuia singur după ce divorțase. Era angajat la o societate din Capitală și făcea zilnic naveta. Apropiații spun că ar fi amenințat de mai multe ori că-și va ucide vecinul, supărat că ar fi primit facturi mari după ce acesta se branșase ilegal la rețeaua de electricitate.

Cumnata suspectului: „I-a picat pe amărâtul ăsta, vecinul lui, că nu are curentul legal, firul ăsta de la stâlp. I-a picat lui pe el că îi fură curent. Nicidecum! Când se îmbată, asta îi venea lui, că fură ăla curent și nu plătește! Uitați unde s-a ajuns!”

Vecinii au auzit ieri la amiază cearta dintre cei doi bărbați, dar nu s-au alarmat. Știau că sunt tensiuni vechi între ei. Și-au dat seama că situaţia era gravă de această dată după ce suspectul a intrat în locuința victimei și a ieșit apoi cu hainele pătate de sânge. Soția și fiul victimei se aflau la serviciu când s-a întâmplat nenorocirea.

Chiar suspectul a anunțat crima

Individul a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat tragedia. Un echipaj de la poliție a sosit la fața locului, iar apoi polițiștii criminaliști au strâns probe pentru a afla exact cum s-a produs crima.

Vecina victimei: „S-au certat de la lumină”.

Reporter: Ce îi reproșa?

Vecina victimei: „Că fură băiatul ăsta curent. El a spus că l-a omorât!”

„Nu era agresivă nici victima, nici criminalul, ne pare rău c-a ajuns aici” spune nepotul suspectului.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Este acuzat de omor și riscă până la 25 de ani de închisoare.

sursa – Ştirile ProTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial