20 aprilie 2024
VIDEO! Cine sunt cei doi polițiști rutieri prinși în flagrant când luau mită: comisarul Andrei Pantea si agentul șef Vali Olteanu. Opreau mașini de lux și luau ȘPAGĂ!

VIDEO! Cine sunt cei doi polițiști rutieri prinși în flagrant când luau mită: comisarul Andrei Pantea si agentul șef Vali Olteanu. Opreau mașini de lux și luau ȘPAGĂ!

Cei doi politisti de la Rutiera, prinsi in flagrant, joi, in timp ce luau mita sunt Andrei Pantea si Vali Olteanu

Acesta este politistul Andrei Pantea, membru al sindicatului SidePol (foto chindiamedia.ro)

Sidepol a anunta ca „nu se dezice” de politistul retinut.

„In virtutea transparentei si pentru o corecta informare a membrilor de sindicat, cat si a societatii civile, avand in vedere informatiile aparute in mass-media cu privire la ofiterul de politie Pantea Andrei, facem urmatoarele precizari:

Acesta este intr-adevar membru al organizatiei noastre sindicale si vicepresedinte al Filialei D.G.P.M.B. a #SIDEPOL.

Pana in momentul de fata nu avem alte detalii cu privire la cele intamplate si fapta de care ar fi acuzat, urmand a astepta comunicatul oficial al institutiilor abilitate.

Nu ne vom dezice de colegul nostru si nici de vreun alt coleg, membru de sindicat, doar pe baza unor franturi mediatice si sub impulsul emotiilor de moment.
Colegul nostru, de-a lungul celor aproape 20 de ani de cariera, s-a dovedit a fi un profesionist, atat in plan profesional, cat si sindical.

Suntem in dezacord total cu ce declara anumiti pseudo-lideri de sindicat care au cu totul alte interese decat cele de a reprezenta si a apara politistii.

Totodata, organizatia noastra nu incurajeaza comiterea de fapte penale, oricare ar fi ele, si incriminam astfel de fapte, pentru orice categorie de personal, angajat al statului roman, insa, pana la proba contrarie, dovedita in instanta de judecata, orice persoana beneficiaza de prezumtia de nevinovatie, chiar si politistii”, a transmis Sidepol pe Facebook.

Un subofiter si un ofiter de la Politia Rutiera au fost prinsi in flagrant, joi, de DNA in timp ce luau mita, anunta surse judiciare. Actiunea a avut loc in Capitala, in zona Dorobanti.

Cei doi au luat mita de la soferul unui Porsche cu numar de Turcia. Mita a fost pentru a inchide ochii la incalcarea unor reguli de circulatie.

Subofiterul si ofiterul au fost opriti in trafic in zona Dorobanti si saltati de DNA.

sursa: aktual24.ro

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial