16 aprilie 2024
VIDEO! Cât de inutil este, de fapt, un ordin de restricţie. Cazul Danielei, pe care fostul soţ o ameninţă zilnic cu moartea

VIDEO! Cât de inutil este, de fapt, un ordin de restricţie. Cazul Danielei, pe care fostul soţ o ameninţă zilnic cu moartea

petre1Violenta domestica este o realitate crunta a zilelor noastre si, din pacate, Romania ocupa un loc fruntas la acest capitol in Uniunea Europeana.

O tanara din Dambovita a divortat, deoarece, spune ea, barbatul devenea extrem de violent atunci cand consuma alcool.

Si dupa ce s-au despartit insa, traieste cu spaima, se plange ea, in ciuda unui ordin de restrictie obtinut de la politie.

Cei doi au divortat luna trecuta, dupa 11 ani de casnicie. Femeia, in varsta de 31 de ani, spune ca nu mai putea suporta violentele partenerului.

Daniela Banica, reclamanta: “Vine peste mine in casa, mi-e frica sa dorm acasa din cauza lui. M-a amenintat cu moartea. A zis ca ma omoara si pe mine, se omoara si el. Am obtinut un ordin de protectie, acum doua saptamani, impotriva sotului meu, pentru acte de violenta, injurii, calomnii.”

Daniela Razorea, prietena femeii“Eu am fost martor la ordinul de protectie si ma suna, ma ameninta, ca o sa vad eu ce o sa imi faca…”

Vecinii povestesc ca au asistat si ei la scene dramatice: “A luat un cutit si a alergat-o si ei i-a fost frica sa mai stea acasa si a plecat.”

In continuare, fostii soti locuiesc insa in aceeasi casa. Amandoi apar in actul de proprietate, dupa ce si-au luat angajamentul fata de un pensionar ca vor avea grija de el in schimbul locuintei.

Tudor Sevastian, fostul proprietar al casei: “Mai aveau certuri, ei dormeau acolo, eu aici, si mai auzeam ca se duce sa bea.”

Fostul sot, in varsta de 32 de ani, se apara si sustine ca altul ar fi motivul divortului.

petreCornel Banica, fostul sot: “S-a ajuns la acest scandal din cauza banilor. A dat bani cu imprumut in tot satul, 80 de milioane la o prietena. A scos toti banii din CEC ai batranului, banii de inmormantare.”

Instanta a emis un ordin de protectie pe numele barbatului, prin care acesta NU are voie se apropie la mai putin de 15 metri de fosta sotie. Cum nu a respectat hotararea magistratilor, este cercetat acum penal de politisti.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial