19 aprilie 2024
VIDEO! Bătrân de 82 de ani, găsit carbonizat în livada cu pruni

VIDEO! Bătrân de 82 de ani, găsit carbonizat în livada cu pruni

61875325Moarte ingrozitoare pentru un batran, de 82 de ani, din Barbuletu.

Omul a fost gasit carbonizat in livada lui de pruni. Batranul curatase pomii si a dat foc vreascurilor, povestesc rudele.

Cel mai probabil, s-a impiedicat si a cazut iar flacarile l-au cuprins si pe el. Pentru ca livada cu pricina este la mare distanta de sat, nu i-a auzit nimeni strigatele de ajutor.

Vecinii povestesc ca batranul era inca in putere asa ca s-a dus singur pe deal sa ingrijeasca prunii din livada. Dar nu s-a mai intors, iar rudele au dat alarma.

La lasarea serii, cand n-a mai aparut acasa, rudele si-au dat seama ca s-a intamplat ceva rau si au pornit sa il caute pe batran. L-au gasit carbonizat pe deal

Elena Tiganila, vecina:Copiii au venit de la Targoviste, s-au dus si l-au cautat ca nu a mai venit acasa. L-au cautat si l-au gasit decedat”.

Localnicii banuiesc ca omul ar fi cazut in livada iar focul aprins de el ca sa distruga gunoaiele l-a cuprins si pe batran.

Maria Popescu, vecina:Ce a facut el, saracu, ca a zis ca s-a impiedicat si a cazut intr-o gropita, n-a putut sa mai iasa si s-a dus focul peste el”.

Nutu Banuteanu, vecin: “N-a fost nimeni cu el. A dat foc tot in gradina la el.”

Reporter: “Ce banuiti dumneavoastra, s-a raspandit repede focul?”

Nutu Bunateanu: “Da, a fost si vant si s-a raspandit”.

Vasilica Banateanu, vecina
: “S-a dus la gradina sa curete, sa dea foc pe acolo, ce a facut, a cazut jos si l-a prins focul. Nu a mai putut sa se scoale, sa se salveze.

Reporter: “Nu l-a auzit nimeni?”

Vasilica Banateanu: “Nu l-a auzit nimeni, ca nu sunt case pe acolo, sunt mai departe”

Cazul a fost preluat de politisti. Trupul neinsufletit al batranului a fost dus la medicina legala, pentru stabilirea exacta a cauzei mortii.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial