27 iulie 2024
După ce au potolit un pacient pus pe scandal, doi poliţişti din Târgovişte sunt cercetaţi pentru purtare abuzivă!

După ce au potolit un pacient pus pe scandal, doi poliţişti din Târgovişte sunt cercetaţi pentru purtare abuzivă!

pol-tA fost tărăboi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Târgovişte!

Un individ pus pe scandal a fost cu greu potolit de forțele de ordine. Depăşiţi de situaţie, paznicii de la UPU au cerut intervenţia poliţiştilor.

Doi agenţi de la Poliţia Municipiului Târgovişte au venit la faţa locului.

Scandalagiul i-a spus polițistului că este un BOU, iar colega agentului l-a împins uşor cu piciorul.

Misiunea poliţiştilor s-a lăsat cu cercetare disciplinară…

Referitor la informațiile apărute în mediul online privind intervenția unor polițiști la un eveniment din zona unității de primiri urgențe a Spitalului Județean Târgoviște, Compartimentul Relații Publice este împuternicit să comunice următoarele:

Vizionând imaginile, polițiștii Biroului Control Intern din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de „purtare abuzivă”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 296 din Codul Penal, urmând să se propună soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

Până în prezent, nicio persoană nu a depus sesizare în legătură cu acest incident.

Totodată, se efectuează verificări cu privire la respectarea procedurilor de lucru de către polițiști, în asemenea situații.

Intervenția organelor de poliție s-a impus ca urmare a faptului că, în ziua de 25 martie a.c., în jurul orei 22.15, Poliția Municipiului Târgoviște a fost sesizată telefonic de personalul medical care deservește Secția UPU a Spitalului Județean Târgoviște că un bărbat tulbură ordinea și liniștea publică prin strigăte, țipete, cuvinte și expresii vulgare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial