2 mai 2024
Video! Bătaie ca-n vestul sălbatic, într-un bar din Moreni

Video! Bătaie ca-n vestul sălbatic, într-un bar din Moreni

bat2Scene de o violenţă extremă s-au desfăşurat într-un bar din oraşul Moreni, în judeţul Dâmboviţa.

Mai mulţi indivizi l-au bătut cu sălbăticie pe un bărbat, fără că vreun martor să îndrăznească să intervină. Se pare că agresorii şi victimă se cunoasteau şi chiar avuseseră un conflict mai vechi. Rănitul va avea nevoie de 45 de zile de îngrijire medicală, apreciază legiştii, iar atacatorii au fost arestaţi.

bat1În imaginile înregistrate de camerele de supraveghere ale localului se vede cum mai mulţi bărbaţi se reped asupra unuia singur şi îl lovesc cu bâtele. Totul se petrece sub privirile încremenite ale câtorva clienţi, care nu îndrăznesc să intervină. Duşi la audieri, atacatorii au cu totul altă variantă asupa întâmplării.

bat4„A căzut, s-a lovit. Nu m-a supărat cu absolut nimic, am fost beat, m-am dereglat. Nu am dat cu ranga.”

Tânărul bătut, care are 31 de ani, le-a povestit anchetatorilor că se afla în localul din Moreni când, la un moment dat, a fost chemat afară de un bărbat. Acolo îl aşteptau alţi doi indivizi puşi pe scandal şi s-a refugiat în bar. Cei trei atacatori au fugit după el şi l-au lovit cu brutalitate. Ei au 20, 26 şi 47 de ani, iar doi dintre ei sunt tata şi fiu. Unul dintre ei spune însă că a fost reţinut pentru că a furat un câine.

batAnchetatorii spun că între cei patru existau certuri mai vechi, iar agresorii au vrut să se răzbune pe victima după ce bărbatul le-ar fi bătut, la rândul lui, un apropiat. bat3Barbatul bătut a suferit răni la cap, la mâini şi la picioare şi a avut nevoie de mai multe intervenţii chirurgicale la Spitalul Judeţean din Târgovişte. Între timp, suspecţii sunt cercetaţi penal pentru tulburarea gravă a ordinii şi liniştii publice, lovire şi ameninţare.

Rănitul va avea nevoie de 45 de zile de îngrijiri medicale, au constatat legiştii. Suspecţii au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial