26 aprilie 2024

VIDEO: Bărbatul din Fieni dispărut de acasă înainte de Crăciun, de negăsit. Rudele se tem că a fost răpit și dus la cerșit

difieniPolitistii au reluat cautarile in cazul barbatului de 58 de ani din Fieni, disparut fara urma acum o luna.

Rudele omului – care are bratul stang amputat – nu mai au liniste si se tem ca a fost luat cu forta de cineva si dus la cersit. Joi, impreuna cu cativa agenti, au luat la pas intreaga localitate, dar nimeni nu l-a mai vazut pe barbat dinainte de Craciun.

difieni1Barbatul a fost vazut ultima oara in 23 decembrie, cand le-a spus rudelor ca merge sa se plimbe. De atunci insa, parca a intrat in pamant. Nimeni nu a mai auzit nimic de el si nici nu l-a mai vazut. Cunoscutii au inceput sa se teama ca a fost rapit.

difieni2“Il pune la cersit si il tine. Cel mai rau, sa fie pe undeva inghetat. Ei profita ca are handicap si il pun sa cerseasca”, a spus Ion Ciuraru, fratele barbatului.

difieni3Barbatul, in varsta de 58 de ani, are 1,75 m inaltime, ochii caprui si parul saten. Cine il vede sau poate da informatii despre el este rugat sa sune la 112 sau sa mearga la cea mai apropiata sectie de politie.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial