3 mai 2024

VIDEO! BARBARIE! Tânără din Dâmbovița, însărcinată în 6 luni, bătută cu biciul de iubitul ei!

bbici5O tanara de 23 de ani, dintr-un sat din Dambovita, insarcinata in sase luni, a fost batuta cu biciul de iubitul ei si a ajuns la spital. Cei doi s-au luat la cearta din cauza ca ea il suspecta pe barbat ca o inseala.

bbici3Nervos, individul, care tocmai le dadea de mancare animalelor, a lovit-o pe femeie cu biciul. Cumplit este ca scena s-a petrecut chiar sub ochii celor doua fetite, de 3 si de 5 ani,  ale celor doi.

Tanara povesteste ca de sase ani are o relatie cu barbatul caruia i-a daruit doi copii, iar acum este insarcinata cu al treilea prunc.

Individul a lucrat o vreme in Capitala, in constructii, iar femeia il banuia ca ar avea o aventura amoroasa.

bbici1Raluca Fieraru, victima: “El a incercat sa imi explice ca nu are nicio relatie cu nimeni, eu am inceput sa tip, n-am inteles, de acolo certurile. Avea biciul in mana, ca avem animale, mi-a dat fara sa gandeasca cu biciul pe picior.”
Medicii au decis sa o transfere la spitalul judetean din Targoviste, si totodata au anuntat politia.

La spital, medicii au constata ca, deocamdata, sarcina femeii nu pare sa fi fost afectata, insa au cerut investigatii suplimentare.

bbiciVecinii sunt uluiti de izbucnirea violenta a barbatului.

bbici2Suspectul are dosar penal pentru violenta in familie si daca va fi gasit vinovat, suspectul risca o amenda sau chiar inchisoare pana la 2 ani.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial