30 aprilie 2024

VIDEO! Atac barbar, la Tărtăşeşti! Un bărbat a fost bătut cu levierul până ce i-au fost rupte picioarele şi mâinile!

btart2Scene extrem de violente s-au derulat in Tartasesti. Un barbat in varsta de 42 de ani a ajuns la spital, plin de rani, dupa ce a fost snopit in bataie de un individ de 26 de ani.

Omul sarise in apararea unei femei, si a cazut el prada agresorului. Batausul a fost incatusat in scurt timp.

Barbatul de 42 a mers la magazinul din comuna si a sarit in apararea unei femei, povestesc martorii. Atunci, agresorul nu a mai tinut cont de nimic.

btart3Victima: Se certa cu o doamna, ii adresa injurii foarte urate. Ba, Nicule, de ce ii vorbesti asa, poate sa iti fie mam. M-am trezit cu o lovitura la piciorul drept, am cazut jos pe scari, mi-a dat cu o teava, ranga, ceva metal. Am cazut, a urmat a doua lovitura la piciorul stang, a treia lovitura.”

Cei care erau in magazin au inlemnit cand au vazut scenele si au sunat imediat la 112.

btartMartor: “Cetateanul care este batut in spital atat i-a zis, las-o, domne in pace, nu mai da! Si l-a luat pe el cu ranga la bataie! L-a batut pana i-a rupt picioarele.”

Barbatul de 42 de ani a ajuns in stare grava la spitalul din Targoviste, iar medicii spun ca va avea nevoie de cateva luni de recuperare.

Principalul suspect este un tanar de 26 de ani care, spun vecinii, nu ar fi la prima iesire violenta.

Localnic: A batut o gramada de oameni pe aici!”

btart1Individul, in varsta de 26 de ani, a fost retinut de politisti. Judecatorii au decis sa fie arestat preventiv, pentru urmatoarele 30 de zile, pentru loviri si alte violente.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial