2 mai 2024
Deputatul Daniel Blaga: “Partidul Social Democrat şi primarul de la Crevedia, Petre Florin, un fel de “Adio, dar rămân cu tine…”

Deputatul Daniel Blaga: “Partidul Social Democrat şi primarul de la Crevedia, Petre Florin, un fel de “Adio, dar rămân cu tine…”

Partidul Social Democrat şi primarul de la Crevedia, Petre Florin, un fel de: “Adio, dar rămân cu tine…”

Nu mică le-a fost mirarea oamenilor din comuna Crevedia după ce satele de aici au fost împânzite cu felicitări pe care apare imaginea primarului Petre Florin alături de preşedintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Stefan.

Toată lumea ştia că, după nenorocirile în lanţ produse la depozitul GPL, din cauza cărora au murit oameni nevinovaţi şi suferă multe familii, PSD a ieşit public şi a susţinut că l-a dat afară din partid şi nu mai are nicio treabă cu primarul Petre, care spunea iniţial că vedea cisternele cu GPL la depozit, apoi că habar nu avea de ele.

Că pe afară e vopsit gardul şi înăuntru e leopardul o ştim cu toţii – PSD nu a făcut nimic altceva decât o acţiune de imagine, în realitate continuându-şi drumul şi planurile alături de primar.

Vedem clar din fotografiile trimise de oamenii din Crevedia cum Partidul Social Democrat filiala Dâmboviţa girează, cu cinism, mesajul de sărbători în care apar atât edilul cât şi şeful organizaţiei judeţene.

Între timp, preocupaţi probabil cu împărţirea felicitărilor cu pricina prin comună, aleşii PSD par că uită de oamenii afectaţi de explozii, care îşi plâng morţii, dar şi de cei care îşi petrec sărbătorile cu amărăciune, în containere.

Cui le doriţi sărbători liniştite, domnilor social-democraţi? Aceşti oameni n-au nevoie nici de felicitările dumneavoastră, nici de calendarele roşii, ci de ajutor, o vorbă bună şi mai ales de omenie. Dacă mai aveţi habar ce e aia…”, a declarat deputatul Daniel Blaga, liderul USR Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial