24 aprilie 2024
VIDEO! Adânca – DN 72, inundat de suc, după un accident! Angajaţii CNADNR, veniţi să ajute, s-au autoservit cu câteva sticle!

VIDEO! Adânca – DN 72, inundat de suc, după un accident! Angajaţii CNADNR, veniţi să ajute, s-au autoservit cu câteva sticle!

cocac1In timp ce in mai multe zone din tara vremea capricioasa a facut prapad, drumul dintre Targoviste si Ploiesti a fost inundat – la propriu – de suc!

cocac2Un tir care transporta zeci de baxuri cu bauturi carbo-gazoase a intrat in balans, iar incarcatura a ajuns pe sosea. Soferul sustine ca a pierdut controlul volanului pentru ca a fost orbit de farurile unei masini. Printre cei veniti sa curete zona au fost si angajati mai… insetati. N-au rezistat ispitei si au luat cateva sticle cu suc pe care le-au impartit cu prietenii.

cocac4Soferul incarcase tirul in Prahova si se indrepta spre Craiova. Intr-o curba periculoasa insa, la intrare in localitatea Adânca, nu a mai putut stapani vehiculul.

Soferul tirului povesteste ca a fost orbit de farurile altei masini, iar in acel moment a tras brusc de volan, iar toata marfa s-a imprastiat pe drumul national.

cocacIonel Miu, sofer: “M-a furat de sus, din cauza apei, a ploii, m-a furat de sus, mi-a venit masina din fata, ca sa nu intru peste ei, mi-a venit cu faza lunga. In cateva secunde m-a pus de-a latul…”

In timp ce unii se straduiau sa scoata tirul de pe sosea, altii… si-au potolit setea!

cocac5Angajat CNADNR: “Da, am luat si eu o sticla cu suc, le-am dat la baietii aia, colo, uite-i colo.

Laurentiu Raduna, SPR Dâmboviţa: “Pe DN 72, in afara localitatii Adanca, s-a produs un accident de circulatie soldat cu pagube materiale. Conducatorul auto va fi sanctionat contraventional potrivit prevederilor legale.”

Politistii incearca sa lamureasca, in urma unei anchete, toate detaliile accidentului.

sursa – Ştirile ProTV

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial