29 martie 2024
VIDEO! Acuzaţii grave la adresa şefului de post din Produleşti! “L-a bătut până l-a lăsat lat!”

VIDEO! Acuzaţii grave la adresa şefului de post din Produleşti! “L-a bătut până l-a lăsat lat!”

bvacarVBAcuzatii grave la adresa unui politist din Dambovita si a rudelor sale. Un tanar de 17 ani sustine ca subofiterul de politie ca l-ar batut si l-ar fi amenintat ca il impusca.

Totul dupa ce o vaca din cireada adolescentului i-a lovit masina fiului politistului si i-a rupt oglinda.

Cel acuzat sustine ca nu l-a lovit pe reclamant, ba din contra, acesta incearca acum incearca sa scape de plata daunelor.

Tanarul, care lucreza ca vacar, povesteste ca mergea cu animalele la camp cand fiul politistului gonea pe sosea si a lovit o vaca. In urma impactului, oglinda de pe partea dreapta a masinii s-a rupt. In autoturism erau cei doi baieti ai sefului de post.

bvacar1Reporter: Cine te-a batut?
Vacarul satului: Domnul sef de post si cu fiul lui. Mi-a dat aici seful de post, mi-a dat cu usa, m-a aruncat in sant, m-am saltat. Nu mi-a zis nimic, decat m-a luat la bataie. I-a zis lui fiul lui, nu mai da ma tu, ii dau eu ca sa nu las urme.

Rudele vacarului sustin ca dupa accident, fiii sefului de post au venit cu tatal lor acasa la ei si au inceput sa-i ameninte.

Tatal vacarului: “Mi l-a omorat, l-a lasat lesinat, seful de post si fiul sau. Cu pumnii, cu usa. L-au luat amandoi si l-au jucat in picioare”

Bunicul vacarului: “Il batuse si a venit si ne-a ameninta pe noi, seful de post cu fiul sau. L-a luat p-ala mare de gura, ca avea viteza de putea sa moara si el cand a intrat in vaci”

Mama vacarului: “A venit, ne-a amenintat, fata mea a facut pipi pe ea cand a zis ca scoate pistolul si a zis ca ne impusca. Mie mi-a venit rau, am cazut jos, a zis ca ne impusca”

Cei acuzati au insa alta varianta si spun ca, de fapt, vacarul ii reclama acum ca sa nu mai plateasca daunele provocate de animalul lasat nesupravegheat pe sosea.

bvacar2Fiul politistului: Mi-a spart oglinda si parbrizul.

Reporter: Ati mers la ei acasa?
Fiul politistului: Da, am vorbit, l-a intrebat tatal meu de ce a sarit sa-l bata. Si-a recunoscut greseala, ca a fost beat.

Reporter: Tatal dumneavoastra l-a lovit?
Fiul politistului: Nu, nu a fost vorba de nicio lovire, nu s-a intamplat absolut nimic. L-a intrebat, probabil mai rastit, ma, de ce ai sarit la fiul meu?!

Tatal tanarului a depus o plangere la politie impotriva sefului de post. Acum superiorii subofiterului il cerceteaza si vor sa afle daca acuzatiile ce I se aduc sunt sau nu adevarate”

Dosarul a fost trimis la parchetul de pe langa Tribunalul Dambovita. Procurorii vor fi cei care vor continua investigatiile si vor decide daca politistul va raspunde in fata legii pentru loviri si alte violente si amenintare cu arma.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial