26 aprilie 2024
VIDEO – Accident mortal la Câmpulung. O maşină s-a răsturnat şi a luat foc

VIDEO – Accident mortal la Câmpulung. O maşină s-a răsturnat şi a luat foc

“Pompieri au intervenit alături de personal al SAJ în cazul unui autoturism răsturnat în municipiul Câmpulung, la ieșirea spre Pitești. Evenimentul a fost urmat de un incendiu, iar în interiorul mașinii o persoană a rămas încarcerată, aceasta este decedată. Incendiul a fost lichidat. Două victime din autoturism sunt asistate medical de către un echipaj al SAJ și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

Femeia declarată decedată, în vârstă 80 de ani, se afla pe bancheta din spate. Încă o femeie de 56 de ani, care se afla pe locul din dreapta față a fost extrasă (prezintă funcții vitale) în primele momente ale intervenției de către pompierii. Cea de a treia victimă este șoferul cu vârsta de 59 de ani, care a fost găsit ieșit din autoturism.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung s-a stabilit că, un bărbat de 56 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe DN 73, din direcția Pitești către Câmpulung, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma impactului, autoturismul a luat foc. Din accident a rezultat decesul unei femei de 80 de ani, din Câmpulung, pasageră în autoturism și rănirea altor două persoane: conducătorul auto și o femeie de 56 de ani, ambii din Câmpulung. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporala din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”, precizează oficialii ISU şi ai Poliţiei Argeş.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial