3 mai 2024
Accident în lanț, la Vișina. Șoferița nu s-ar fi asigurat, șoferul ar fi depășit pe linie continuă

Accident în lanț, la Vișina. Șoferița nu s-ar fi asigurat, șoferul ar fi depășit pe linie continuă

Accident în lanț, în această după-amiază, pe raza comunei Vișina.

Totul s-a întâmplat după ce o șoferiță în vârstă de 19 ani nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers, iar în acel moment a izbit un microbuz condus de un bărbat, de 52 de ani, care ar fi intrat în depășire pe line continuă, spun anchetatorii.

În urma impactului, microbuzul a lovit un autoturism ce era parcat pe marginea drumului.

Nimeni nu a fost rănit, dar polițiștii au decis să îi amendeze pe cei doi șoferi. În plus, bărbatului i-au reținut și permisul de conducere din cauza depășirii neregulamentare.

”La data de 24 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier. Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că o tânără, de 19 ani, din Vișina, în timp ce ar fi condus un autoturism pe drumul județean 711, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 52 de ani. Ulterior, cel din urmă ar fi ricoșat într-un alt autoturism staționat. În urma evenimentului nu au fost persoane rănite. Ambii conducători auto au fost sancționați contravențional pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, cu amendă în valoare de 580, respectiv 1305 lei, iar ca măsură complementară, față de bărbat s-a dispus reținerea permisului de conducere pe o perioadă de 90 de zile. Evenimentul rutier va fi protocolat de polițiști ca tamponare”, precizează IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial